Levensechte wonden kopen voor Halloween bij Griezelland

Wil je tijdens Halloween of met een griezelfeest echt angstaanjagend tevoorschijn komen? Bestel dan de wonden van Griezelland! Onze wonden zijn zo levensecht dat je met de juiste make-up een gruwelijke indruk achter kunt laten op de medegasten! Let wel op: De wonden van Griezelland zijn niet voor watjes!

1 tot 36 van de 61

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 tot 36 van de 61

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Straal gruwelijke horror uit met de wonden van Griezelland

Snijwonden, steekwonden, ziektewonden, bijtwonden, je kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben ze bij Griezelland. Onze wonden komen van een leverancier die specialist is op het gebied van special effects en levert ook aan de grote filmstudios in Hollywood. Dus als je iedereen tijdens Halloween echt de stuipen op het lijf wil jagen, ‰ÛÏversier‰Û je dan met een wond van Griezelland. Je krijgt gegarandeerd geschokte reacties!

Wonden in alles soorten en maten bij Griezelland!

Heb je een gruwelijke wond uitgezocht, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers zitten voor jou klaar om je te voorzien van professioneel advies. Wil je de wonden liever in het echt zien? Geen probleem! Je bent van harte welkom in onze spookkelder in Borne (ov)! Daar kun je net zo lang griezelen tot je genoeg inspiratie op hebt gedaan voor Halloween!