Bloed kopen voor Halloween bij Griezelland

Ga jij tijdens Halloween of met een horrorfeest verkleed als een vampier of zombie? Dan mag nepbloed natuurlijk niet ontbreken! Bij Griezelland hebben wij bloed van verschillende topmerken als Grimas en Kryolan. Het bloed is bijna niet van echt te onderscheiden! Waar wacht je nog op? Kijk snel op deze pagina voor bloed op Griezelland! En niet flauwvallen he!

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

Maak Halloween echt eng met nepbloed van Griezelland

Het bloed van Griezelland is van topkwaliteit. Je jaagt er tijdens de spookfeestjes iedereen schrik aan en het maakt jouw Halloweenkostuum helemaal af. Het bloed van Griezelland is een stroperige vloeistof met een dieprode kleur. Het droogt snel, maar het blijft er wel nat uitzien. Het nepbloed is gemakkelijk weer te verwijderen met koud water en een doekje. Het is echt niet overdreven om te zeggen dat met het bloed van Griezelland het lijkt alsof je zo uit een horrorfilm uit Hollywood bent gestapt!

Verschillende soorten bloed bij Griezelland!

Heb je nog vragen over het bloed van Griezelland? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers zitten voor jou klaar om je te voorzien van professioneel advies over make-up en schmink. Wil je het nepbloed liever in het echt zien? Geen probleem! Je bent van harte welkom in onze spookkelder in Borne (ov)! Daar kun je net zo lang griezelen tot je genoeg inspiratie op hebt gedaan voor Halloween!